Diensten

service_3_6

Auto Onderhoud

Onderhoud aan je auto is van groot belang. Het voorkomt onnodige pech en geeft meer zekerheid onderweg. Heel belangrijk bovendien: je verhoogt de verkeersveiligheid voor jezelf én voor anderen.

service_3_5

Kleine Beurt Auto

Autofabrikanten schrijven voor dat auto's periodiek en regelmatig gecontroleerd moet worden. De kleine beurt is hier onderdeel van. Veel kilometers rijden houdt vaak in dat de auto een complete check krijgt vitale onderdelen zoals banden, verlichting, ruitenwisserbladen, stuurinrichting en olie.

service_3_4

Onderhoud Aan Nieuwe Auto's

Wanneer uw auto jonger dan 5 jaar is, adviseren wij auto onderhoud volgens fabrieksopgave. Vergelijk garages en kies de beste met autobedrijfhf.nl!

service_3_3

APK-keuring

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. Tijdens een APK bekijkt een gediplomeerde keurmeester of uw auto veilig de weg op kan. Niet alleen de technische staat wordt op een lange lijst van onderdelen gecheckt, ook de uitstoot hoort bij de controle. De APK-keuring voor personenauto’s is in 1985 geïntroduceerd door de overheid. Sinds de invoering is de technische staat van het Nederlandse personenwagenpark aanzienlijk verbeterd.

service_3_2

Autobanden Voor Elk Seizoen

Met banden kun je letterlijk alle kanten op: er zijn zoveel verschillende maten en types... Maar voor het beste advies en de beste service is er eigenlijk maar één naam: Profile. Wij hebben al die verschillende banden voor je in ons assortiment. En wij zorgen ervoor dat ze je veilig van A naar B brengen.

service_3_1

Grote Beurt Auto

Bij de grote beurt controleert de monteur uw auto op een groot aantal belangrijke punten. Zaken als de wielophanging, banden, schokdempers en uitlaat worden geïnspecteerd. Daarnaast horen ook diverse technische werkzaamheden bij de grote beurt, zoals olie verversen en het vervangen van het olie-, lucht-, brandstof- en interieurfilter.